Healing en stervensbegeleiding bij dieren

Hartelijk welkom op de website van Ekaraia.

Mijn naam is Marysia Wilczewska en ik ben holistisch lifecoach, energetisch healer, natuurgeneeskundig therapeut en stervensbegeleider bij dieren.
Ik heb een holistische praktijk voor coaching, healing en training, gevestigd in Borger (Drenthe).

Ik werk met mensen en met dieren en dat doe ik met liefde en passie, met heel mijn hart en hart en ziel.

Wat heb ik u en uw huisdier te bieden?

Als healer kan ik er aan bijdragen dat u of uw huisdier zich beter, gezonder en vitaler voelt door de helende energie die ik door mijn handen laat stromen. Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zijn innerlijke geneeskracht te gebruiken. Om van binnenuit op alle niveaus, dus zowel lichamelijk, geestelijk als emotioneel en op zielsniveau, te herstellen en in balans te komen. Deze energetische behandeling werkt helend, vitaliserend, regenererend en transformerend.

Tevens begeleid ik huisdieren (en paarden) bij het stervensproces, wat niet alleen helend maar ook troostend en verlichtend werkt, en voor het dier en voor u als zijn trouwe maatje.

Desgewenst kan ik u (de eigenaar, de kinderen) ondersteunen en begeleiden bij de rouwverwerking na het verlies van zijn geliefde dier.

Healing kan ook op afstand worden gedaan, met behulp van een foto.

Spreekt dit u aan en wilt u het positieve effect van healing op het welzijn van uf of uw (huis)dier ervaren?
Of wilt u uw huisdier "iets meer" geven bij zijn stervensproces?
Of zit u misschien zelf ergens mee en komt u er niet uit?

Bel of mail gauw voor een afspraak.Door op de knop "Vind ik leuk" op mijn Facebook-pagina kunt u aangeven dat u mijn pagina en mijn werk leuk vindt. Hieronder ga je direct door naar de FB-pagina van Ekaraia:

"Ekaraia - Holistische praktijk voor coaching en healing, voor mens en dier".